O nama

NAŠA PRIČA

KVALITETNE KOŽNE CIPELE I TAŠNE POZNATIH ITALIJANSKIH BRENDOVA OD KOJIH NEĆETE ŽELETI DA SE ODVOJITE

”Lady Di” postoji na našem tržištu od 2005. godine. Međutim, naša istorija je znatno duža…

Na istoj lokaciji, u Resavskoj ulici na broju 30, u Beogradu smo od 1989. godine. Tada smo bili pioniri privatnog poslovanja i još uvek u okvirima bivše Jugoslavije. Među prvima koji su u naš grad donosili duh Italije i kao najprepoznatljiviji brend- njihovo nacionalno blago – CIPELE. Sa puno entuzijazma i ljubavi bavimo se ovim poslom od tada. Kako smo te daleke 1989. imali ideju da cipele koje možete naći kod nas budu pre svega kvalitene i udobne tako se te ideje držimo kroz godine. Naravno, dizajn je nešto što se kod Italijana podrazumeva i u tome su zaista virtuozi.

Puno se toga promenilo ali smo se uvek trudili da ostanemo verni sebi, ideji kojom se vodimo a pre svega verni Vama klijentima. Danas, u savremenom ambijentu, možete pronaći različite brendove sa kojima imamo višegodišnjiu pa i višedecenijsku saradnju. Pri odabiru svakog brenda vodili smo posebnu pažnju da oni, kao proizvođači, ne zanemaruju ni jedan deo procesa proizvodnje i da svaka faza tog procesa bude pažljivo i metodično ispraćena. Ponosni smo što smo uspeli da pronađemo upravo takve i da ih prvi predstavimo na našem tržištu.

Svaka kolekcija je drugačija, sveža i inspirativna i namenjena ženama koje su aktivne, kreativne, odlučne – ženama sa stilom. Dame koje žive savremenim tempom života uvek će kod nas pronaći modele koje će rado poneti u svakodnevnom životu. Svaki model je pažljivo biran i može lako da se uklopi kako u dnevnim, tako i u večernjim prilikama. 100 % dizajnirano i napravljeno u Italiji… s ljubavlju – za VAS!