Kontakt

Lokacija

Kralja Petra 70
11000 Beograd

Radno vreme

ponedeljak-petak | 10:00 -20:00
subota | 10:00 – 16:00 

KONTAKT

telefon i fax: +381 11 32 31 279
mobilni: +381 64 966 91 88

Često postavljana pitanja

Svi proizvođači sa kojima sarađujemo su italijanske porodične fabrike sa kojima imamo višegodošnju i vešedecenijsku uspešnu saradnju.

Kompletan proces proizvodnje kao i svi elementi od kojih je izrađena obuća (koža, đonovi, aksesoar) su Made in Italy.

U skadu sa razvojem tehnologije izrade i obrade materijala, poslednjih godina su se pojavili izuzetno kvalitetni đonovi, izrađeni od posebne vrste gume. Njih odlikuje  lakoća, savitljivost i dobra termička izolacija. Obuća sa ovim karakteristikama idealna je za svakodnevnu upotrebu, hladno, vlažno i klizavo vreme. Dakle, ne znači da je obuća koja ima gumeni đon nižeg kvaliteta ili vrednosti. Sa druge strane, kožni đonovi, koji su tradicionalno opšte prihvaćeni i sinonim za kvalitetnu obuću, danas se najčešće koriste u izradi salonskih cipela, jer im daju željenu notu elegancije.

Da, pri kupovini dva li više artikala iz nove kolekcije, na drugi, skuplji artikal  dajemo 5%, a na treći i svaki sledeći  po 10% popusta. Ova skala popusta važi za modele koji nisu predhodno sniženi.

Mi cenimo Vaš novac i poverenje koje nam ukazujete. Naše cene nisu prethodno uvećane za popuste koje dajemo, već su popusti stvarni.