Lokacija

Kralja Petra 70
11000 Beograd

Radno vreme

ponedeljak-petak | 10:00 -20:00
subota | 10:00 – 16:00

KONTAKT

telefon i fax: +381 11 32 31 279
mobilni: +381 64 966 91 88

Pišite nam:

  Često postavljana pitanja

  Svi proizvodjači sa kojima saradjujemo su italijanske porodične fabrike sa kojima imamo višegodošnju i vešedecenijsku uspešnu saradnju.

  Kompletan proces proizvodnje kao i svi elementi od kojih je izradjena obuća ( koža, đonovi, aksesoar) su Made in Italy.

  U skadu sa razvojem tehnologije izrade i obrade materijala, poslednjih godina su se pojavili izuzetno kvalitetni đonovi, izrađeni od posebne vrste gume. Njih odlikuje  lakoća, savitljivost i dobra termička izolacija. Obuća sa ovim karakteristikama idealna je za svakodnevnu upotrebu, hladno, vlažno i klizavo vreme. Dakle, ne znači da je obuća koja ima gumeni đon nižeg kvaliteta ili vrednosti. Sa druge strane, kožni đonovi, koji su tradicionalno opšte prihvaćeni i sinonim za kvalitetnu obuću, danas se najčešće koriste u izradi salonskih cipela, jer im daju željenu notu elegancije.

  Da, pri kupovini dva li više artikala iz nove kolekcije, na drugi, skuplji artikal  dajemo 5%, a na treći i svaki sledeći  po 10% popusta. Ova skala popusta važi za modele koji nisu predhodno sniženi.

  Mi cenimo Vaš novac i poverenje koje nam ukazujete. Naše cene nisu prethodno uvećane za popuste koje dajemo, već su popusti stvarni.

  Najkvalitetnija italijanska obuća i tašne

  Unikatni modeli renomiranih proizvođača

  Donosimo duh italijanske mode u Beograd već više od 30 godina

  © All rights reserved – Lady Di d.o.o. – Kralja Petra 70, Beograd
  designed by Sygnific

  Add to cart